bruidsmode.jpg
Bruidsmode
Trouwpakken.jpg
Trouwpak
feestlocatie.jpg
Feestlocaties
bruiloftmuziek.jpg
Bruiloftmuziek
trouwlocatie.jpg
Trouwlocaties
trouwkaart.jpg
Trouwkaarten
fotograaf.jpg
Fotografen
trouwfilm.jpg
Trouwfilm
trouwringen.jpg
Trouwringen
trouwvervoer.jpg
Trouwvervoer
beauty.jpg
Beauty
bruidsboeket.jpg
Bruidsboeket
bruidstaart.jpg
Bruidstaart
catering.jpg
Catering
bedankjes.jpg
Bedankjes
huwelijksnacht.jpg
Huwelijksnacht
partyverhuur.jpg
Partyverhuur
openingsdans-foto.jpg
Openingsdans
trouwambtenaar.jpg
Trouwambtenaar
Photobooth-huren-categorie.jpg
Photobooth-huren
weddingplanner.jpg
Weddingplanner
vrijgezellenfeest.jpg
Vrijgezellenfeesten
sfeermakers.jpg
Sfeermakers
Bruidskapsel.jpg
Bruidskapsel
bruidsduiven.jpg
Bruidsduiven
bruidsaccessoires.jpg
AccessoiresHoe zoek je een trouwpak uit?
 

trouwpak-suits-at-sea

Het uitzoeken van een uniek trouwpak is voor jou als bruidegom één van de belangrijkste dingen om te regelen wanneer je straks gaat trouwen. Maar waar moet je op letten bij het aanschaffen van een trouwpak? Er zijn namelijk zoveel verschillende stijlen. In dit artikel helpen wij je alvast een beetje op weg. 

Begin op tijd met zoeken

Wij raden je aan om ongeveer 6-12 maanden voor het huwelijk te gaan oriënteren en op zoek te gaan naar een trouwkostuum. Er kan een hoop stress voorkomen worden, want je hebt dan immers genoeg tijd om de beste leverancier en het perfecte trouwpak uit te zoeken. Wanneer je een trouwpak op maat wilt laten maken, is het zeker aan te raden om op tijd te beginnen met zoeken en vroegtijdig je afspraak in te plannen. 

Trouwkleding-bruidegom

Verschillende kleuren trouwpakken

De meeste bruidegoms kiezen voor een blauw of grijs trouwpak. Aan de ene kant begrijpen wij dat wel, want je speelt op save. Maar het is ook wel een beetje saai, vind je niet? Groene, rode of paarse trouwpakken kunnen bij bepaalde mensen namelijk ook heel tof staan! Breng een bezoek aan de volledig ingerichte ManCave van Suits at Sea in Biddinghuizen, exclusief voor de bruidegom, met uitzicht op het Veluwemeer. Je kunt hier uitsluitend terecht voor trouwpakken op maat en aparte, speciale of onconventionele trouwkostuums. Bekijk met de Style Artist welke kleur en style je neer wilt zetten. Uiteindelijk kun je dan de perfecte kleur voor je trouwkostuum uitkiezen. Let wel: door de enorme populariteit van Suits at Sea, moet je hier al 6-12 maanden van te voren je plekje reserveren!

De trends van dit moment

Het tweedelig trouwkostuum is terug van weggeweest. De bruidegoms van nu gaan voor een tijdloos en strak pak op maat. Het stijve driedelig trouwkostuum bestaat uit een colbert, gilet en een pantalon. Wanneer je lekker uit je dak wilt gaan tijdens het avondfeest, kun je je colbert uitdoen en dan krijgt je look ineens een hele andere uitstraling. Maar die andere uitstraling kan je ook op een andere manier bereiken met een tweedelig designer trouwpak. Ook zijn de trouwpakken met een slanke Italiaanse getailleerde pasvorm razend populair. De broeken lopen tabs toe of slank naar beneden. Bij deze look kun je een prachtig getailleerd jasje dragen zodat de schouders en taille in balans zijn. Ben jij een bruidegom met lef? Dan kun je uiteraard ook voor een trouwpak met een printje of ruitje kiezen. Deze look is overgewaaid vanuit Engeland, maar gaat het de komende jaren ook zeker goed doen in Nederland. 

Persoonlijk-trouwkostuum

Wij zijn heel erg benieuwd in wat voor trouwpak jij naar het altaar zult lopen! Het belangrijkste is dat je een trouwpak draagt waar je je goed in voelt en die qua kleur perfect matcht met de trouwjurk van je aanstaande vrouw. Good luck! 

Twitter Trouwen in Twitter trouwennieuws Facebook Blog logo

Banner-BijZondere_trouwringen.jpg Drenthe
banner_trouwlocatie_de_pompstee.jpg Drenthe
190_190_vierkant_1.jpg Drenthe
arn_van_ess_trouwringen_banner.jpg Drenthe